news

Stage lopen in coronatijd, het is even wennen..

Een potje tafeltennis zit er voorlopig helaas niet in. We hopen dat de gezelligheid van met z'n allen op kantoor werken snel weer terug komt!

Richard Voorhorst

23 februari 2021

Ook in deze vreemde tijd vinden we het belangrijk om aanstormende talenten een kans te geven om hun skills te ontwikkelen. Vanuit de ICT opleidingen van het Deltion College hebben we nu voor de tweede keer in coronatijd twee stagiairs welkom mogen heten. Vanaf begin 2021 werken er bij Vicktor twee aankomende software developers aan hun afstudeerstage.

Het liefst werken we natuurlijk gezellig samen vanuit ons nieuwe kantoor maar gezien de huidige maatregelen zien we elkaar nu vooral veel op Slack en MS Teams.

Om er een positieve draai aan te geven; als developers zijn we het op afstand werken wel gewend en zo krijgen onze stagiairs direct een mooie kans om te ervaren hoe het is om mee te draaien in projecten met collega's en opdrachtgevers die zich op verschillende locaties bevinden.

Ben je benieuwd naar de projecten waar we aan werken of lijkt het je leuk om bij Vicktor jouw (eind) stage te komen lopen? Stuur ons dan een berichtje! Je bent voor nu "op afstand" van harte welkom!

Tafeltennis

Meer updates

Dit is wat we recent hebben gedaan.

Back to school met de Vicktor Academy!

news

Back to school met de Vicktor Academy!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technology en development met de Vicktor Academy.

Richard Voorhorst

15 februari 2022

Vicktor opent nieuw kantoor in Zwolle

news

Vicktor opent nieuw kantoor in Zwolle

Vicktor groeit, niet alleen op het gebied van kennis en samenwerkingen maar nu ook in aantal vierkante meters. Bezoek ons aan de Grote Voort 221 in Zwolle!

Rob Moorman

25 februari 2020